etta Grattis till fina resultat 2013  etta

 

 Grattis
14/12 - 2013

Beatrice Landin med sin Dolly och Josse med sin Totte var i Sävsjö och tävlade i nybörjarklass i rallylydnad.  Beatrice fick 69p ett poäng från kvalificering. Josse fick 81 poäng och det var tredje gången över kvalpoäng så de blev uppflyttade till fortsättningsklassen. Domare var Therese Persson.

Grattis och bra jobbat till bägge ekipagen

 

 Grattis
3/11 - 2013

Teddy VäxjöGrattis till Teddy (Coryana´s Kalvin) som varit på Växjös internationella utställning och tävlat! Han blev BIR och fick sitt sista cacib, därmed är han Internationell champion också!

Ägare till Teddy är Iza Knutsson och det är husse, Conny Gustavsson som är handler.

Stort Grattis!

 

 Grattis
26/10 - 2013

Lördagen den 26/10 var Lilleman _MG_6971på SSRK:s utställning i Mjölby. Lilleman fick mycket bra kritik. Detta resulterade i Excellent och en fin 4:de-placering. Domare var Jens Karlsson.

Ägare är Malin Lorentzon

 

 Grattis
6/10 - 2013

Stort grattis till David och Paxe som kammade hem en andraplacering på klubbens tävling, Spår Appellklass,  i helgen. De fick 264,0p och detta resulterar i uppflyttning.

Grattis!

 

 Grattis
6/10 - 2013

Igår, lördag, var Åke och PiggelinÅke och Piggelin Eksjö BK och tävlade Appellklass spår. De kom på en fin andraplats med fina 216,75 poäng, godkänd.

Stort grattis Åke och Piggelin!

 

 Grattis
6/10 - 2013

Grattis till Josse och Totte som tävlat i rallylydnad och placerat sig på en finfin femteplats. Tävlingen ägde rum på Tranås BK och Terese Persson var domare. Totte och Josse fick fina kvalificeringspoäng, 91 poäng (bra att hamna över 70). De har en tävling kvar med kvalpoäng att fixa. När de gjort det har de kvalificerat sig för uppflyttning.

Grattis Josse och Totte

 

 Grattis
29/9 - 2013

Josefin untitledEvernäs och Gammelflaxen´s Love Smoky Quartz var i helgen på Nässjös BK och tävlade i lydnadsklass II. De gjorden en riktigt bra tävling och tog 1:a pris och en andraplacering.

Stort Grattis Josefine och Smoky!!!

 

 Grattis
22/9-2013

David och PaxeStort grattis till David och Paxe som blev uppflyttade till lägre då de gjorde sin första apelltävling. De kammade hem 253,5p. Paxe gjorde ett kanonspår

Stort Grattis!

 

 Grattis
22/9-2013

I går, lördag, var Josse och Totte och gjorde sin andra start i jaktprov nybörjarklass. De tävlade i Askeby och domare var Jenny Hamring. Arbetslusten var kanon, vid passiviteten kom ett litet pip från Totte. Detta resulterade i ett tredjepris.

Härligt jobbat!

 

 Grattis
16/9-2013

Ett stort grattis till Åke och Pigge som i söndags, 15/9, klarade uppflyttning till lägre klass spår när de tävlade i apellen. De fick fina 276 poäng!

Grattis och bra jobbat!!!

 

 Grattis
8/9 - 2013

Igår gjorde Josse och Totte sin första start i IMG_3347jaktprov, nybörjarklass, i skogarna utanför Gränna. Jaktprovet anordnades av Svenska spaniel och Retrieverklubben och den här gången ar det retrieverjaktprov. Totte jobbade mycket bra och tog hem ett tredjepris (krävs ett förstapris för uppflyttning). Ett retrieverjaktprov är inte upplagt som en tävling utan mer bedömning i olika klasser från nybörjare till elit. Om ni blir nyfikna på att läsa mer om detta så kan ni läsa mer på Svenska Spaniel och Retriverklubbens hemsida.

Grattis Josse och Totte, bra jobbat!

 

 Grattis
3/8 - 2013

_MG_6515Lilleman gjorde sin utställningspremiär på Östergötlands Cockerklubbs utställning på Valla Gård i lördags, 3/8. Han skötte sig utmärkt och var så duktig. Domarens omdöme: "Elegant huvud, bra pigment, stark nacke, bra utvecklad kropp, i bra balans, goda vinklar, bra i rörelse, bra temperament, mycket lovande." Detta resulterade i en andraplacering med HP.

Ägare: Malin Lorentzon

 

 Grattis
7/6 - 2013

Stort GRATTIS igen till Teddy!Teddy Drammen Teddy har varit på internationell utställning 2/6 i Drammen i Norge. Där blev han BIR med cert och CACIB och kan därmed lägga Norsk Champion till alla sina titlar!

Även ett grattis till BIM som heter Nemi och är en dotterdotter till Loke!

 

 Grattis
26/5 - 2013

Idag har Josse och Totte tävlat i rallylydnad på Tranås BK. IMG_2513De kom på en fin andraplats med 90 poäng. Kvalificeringspoängen är 70 poäng.

Stort Grattis Josse och Totte!

 

 Grattis
12/5 - 2013


Grattis Josefin Evernäs och hunden Gammelflaxens Love Smoky Quartz som i lördags vann på hemmaplan Lydnadsklass 2 på fina 168,00p och ett första pris!

Stort Grattis och bra kämpat!

 

 

 

 Grattis
8/5 - 2013

Teddy (2)Stort GRATTIS till Teddy (Coyanas Kelvin) som i helgen var på danska kennelklubbens internationella dubbelutställning i Roskilde i Danmark! I lördags fick han cert och CACIB och blev därmed dansk och nordisk champion! (Han är sedan tidigare svensk och finsk champion). På söndagen blev han BIR och fick CACIB igen. Det innebär kvalificering till Crufts utställning i Birmingham!

Ägare: Iza Knutsson med familj.

 

 Grattis
28/4 - 2013

Totte vinst Totte och Josefine tävlat i Lydnadsklass 1 i Linköping. De nådde 169,5 p och ett första pris! Av alla som deltog tog de en fin andraplats. Totte har tävlat tre gånger och nått tre första pris och får nu Lydnadsdiplom 1.

Stort Grattis Josse och Totte!