Välkomna på valpkurs hos Sommenbygdens brukshundsklubb!

 

Vi startar torsdagen den 11 april kl 18.00. Ni ska då ha med er hunden, nått mjukt för hunden att ligga på, gott godis samt leksak eller något annat din hund ser som en belöning.

Vi kommer att ses sex tillfällen där vi kommer att fokusera på att du och din hund ska vara trygga, ha roligt tillsammans och få en bra kontakt. Vi kommer att blanda teori och praktik.

 

Vi kommer att ”tjuvstarta” kursen redan onsdagen 3 aprilkl 18.00. Då träffas vi på klubben men utan hund. Vi kommer denna kväll att prata teori kring varför vi gör som vi gör. Vad är det allra viktigaste för din hund? Hur ska ert sammarbete bli så bra som möjligt? Varför är det viktigt med belöningar? Detta teoritillfälle är en jätte viktig grund och vi ser gärna att alla kommer på detta tillfälle. Anmäl er till utbildning@sommenbygdensbk.com så vi vet hur mycket fika som behövs.

Klubben bjuder på fika!

 

Vi skickar med en litet frågeformulär tillsammans med bekräftelsen på att ni kommit med på kursen. Vi vill att ni funderar på frågorna och har med det ifyllt tills vi träffas på teorikvällen alternativt tills vi ses första torsdagen. Detta för att vi instruktörer samt ni själv ska vara så förberedda som möjligt.

 

Hjärtligt välkomna önskar Yasmine och Wiktoria