Välkomna på jaktlydnads kurs hos Sommenbygdens brukshundsklubb!

 

Vi startar söndagen 7 april kl 10 på klubben. Ni ska då ha med er hunden, nått mjukt för hunden att ligga på, gott godis samt leksak eller något annat din hund ser som en belöning. Gör ni inkallning med te.x visselpipa så tar ni med även den.

Vi kommer träffas minst fem söndagar, ev fler tillfällen om vi vill. Ibland kommer det vara två veckor mellan varje tillfälle så man kan träna extra mycket hemma.

Vi kommer att ”tjuvstarta” kursen redan onsdagen den 3 april kl 18.00. Då träffas vi på klubben men utan hund. Vi kommer denna kväll att prata teori kring varför vi gör som vi gör. Vad är det allra viktigaste för din hund? Hur ska ert sammarbete bli så bra som möjligt? Varför är det viktigt med belöningar? Detta teoritillfälle är en jätte viktig grund och vi ser gärna att alla kommer på detta tillfälle. Anmäl er till utbildning@sommenbygdensbk.com så vi vet hur mycket fika som behövs.

Klubben bjuder på fika!

 

Vi skickar här med en litet frågeformulär med saker vi vill att ni funderar på och har med ifyllt tills vi träffas på teorikvällen alternativt tills vi ses första söndagen. Skriv ut formuläret eller skriv för hand på ett separat papper. Detta för att vi instruktörer samt ni själv ska vara så förberedda som möjligt.

 

Hjärtligt välkomna önskar Lotta och Rosie