Välkomna på allmänlydnadskurs hos Sommenbygdens brukshundsklubb!

 

Vi startar onsdagen 10 april kl 18.00. Ni ska då ha med er hunden, nått mjukt för hunden att ligga på, gott godis samt leksak eller något annat din hund ser som en belöning.

Vi kommer att ses sex tillfällen där vi jobbar vidare på att få en bra relation och en lydigare hund i vardagen. Vi kommer även att prova på olika aktiviteter för att ha roligt ihop med våra hundar. Vi blandar teori och praktik.

 Vi kommer att ”tjuvstarta” kursen redan onsdagen 3 april kl 18.00. Då träffas vi på klubben men utan hund. Vi kommer denna kväll att prata teori kring varför vi gör som vi gör. Vad är det allra viktigaste för din hund? Hur ska ert sammarbete bli så bra som möjligt? Varför är det viktigt med belöningar? Detta teoritillfälle är en jätte viktig grund och vi ser gärna att alla kommer på detta tillfälle. Anmäl er till utbildning@sommenbygdensbk.com så vi vet hur mycket fika som behövs. Har du redan varit på vår teorikväll så är det valfritt om ni vill komma. Om du inte gått den så ser vi gärna att ni kommer.

Klubben bjuder på fika!

 

Vi skickar med en litet frågeformulär tillsammans med bekräftelsen på att ni kommit med på kursen. Vi vill att ni funderar på frågorna och har med det ifyllt tills vi träffas på teorikvällen alternativt tills vi ses första onsdagen. Detta för att vi instruktörer samt ni själv ska vara så förberedda som möjligt.Detta för att vi instruktörer samt ni själv ska vara så förberedda som möjligt.

 

Hjärtligt välkomna önskar  Mia och David